tisdag 23 juni 2009

Kaos från Linda


Idag kom min fina award från goaste Linda/Gulligullan - se så läckert! Tack söta vännen och orden på kortet - right back at ya! Återkommer med mina awards.

Midsommarcrop på Svensk scrapbooking

I söndags var jag hemma hos goa Jenny och pysslade tillsammans med Stina och Mimmi. Det var himla mysigt och jag fick massor gjort - 3 LOs och ett kort plus att jag påbörjade en LO till. Alla dessa alster är gjorda efter skisser i Midsommarcropen på Svensk scrapbooking, så jag har laddat upp dem i forumets galleri nu och kan också visa dem här:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vi får se om jag får något mer gjort till cropen, men det hoppas jag verkligen! Jag ÄLSKAR ju att skapa efter skisser, och det är det som hela midsommarcropen är uppbyggd på denna gång! :D

Nu ska jag jobba vidare - rasten är slut! ;)

Free Smiley Courtesy of www.millan.net
/Jeanette

fredag 19 juni 2009

Road Map

Have you seen the new Road Map papers from October Afternoon? Those of you who know me, know that I LOVE OAs products, and this is no exception. I'll just keep my fingers crossed that I'm a lucky gal this time, since they have two paper pads to give away!!! :D



Take a look in the October Afternoon blog - you'll love it!!

fredag 12 juni 2009

En liten bok

Nu när jag håller på att gå ner i vikt så måste jag ju lägga om kosten och såklart måste jag ju göra mig en liten bok med matidéer - en bok att samla tips, idéer och recept i. Jag gjorde den igår kväll under en träff med goa StinaD och Kajsan - med hjälp av min BIA såklart!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Som varje gång jag använder BIA:n så får jag mersmak och vill göra fler små böcker!! :D

Tadaaa!

måndag 8 juni 2009

Godis från Scrapgalen

På Scrapgalen är de galna - men jag klagar inte!! Detta härliga paket med en massa October Afternoon-papper och en massa annat mums kan bli mitt, eller ditt kanske? Jag hoppas på turen och signar upp i utlottningen!

Kolla bara:



Om ni också är sugna på att vinna, smyg in HÄR och kolla vad du behöver göra för att få en lott i dragningen.

Nu ska jag sätta mig ner och hålla tummarna!

Gokväll! :)

fredag 5 juni 2009

Belöningar

Eftersom jag kämpar på med min viktnedgång nu, så har jag också satt upp mål och belöningar för mig själv för att peppa lite extra. I onsdag var det dag 20 och jag hade bestämt att jag skulle få köpa ett härligt fång rosor, vilket jag också gjorde:

Photobucket

20 stycken gula och orange rosor står nu här på bordet bredvid mig och lyser upp min tillvaro. En till som lyser upp min tillvaro är denna lilla dam:

Photobucket

Ha en trevlig helg!!

2 Sketches 4 You - I'm in!! :D

Over at 2 Sketches 4 You there is a celebration going on - their first anniversary! They celebrate it by hosting their 1st Annual Ultimate Card Showdown and I'm absolutely IN! As always there is a great sketch to create from, and here is my take on it (the text says "hug" in Swedish):


If you haven't joined in already, I really think you should sneak a peek on the GRAND PRIZE they're giving away to the winner. As if that were not enough, they're giving away lots of prizes along the way! Hop on in there and take a look for yourself! :D

tisdag 2 juni 2009

2:a pris i Umeå

Nu har gulliga Cajaba fotat grattiskortet som hon fick i förväg av mig uppe i Umeå. Kortet gjordes till en tävling där man skulle lifta ett av Wihs kort - inspirationen flödade och jag vann andra pris med detta kort:

Photobucket

Syns det att jag är kär i mina Miss Anya-stämplar från The Greeting Farm? ;D

måndag 1 juni 2009

Studentkort

Idag gjorde jag klart ett kort som NÄSTAN blev färdigt på HG4-träffen i lördags, plus att jag gjorde ett studentkort som mamma beställt av mig:

Photobucket

Photobucket

Får se om det blir något cyberpyssel med brudarna ikväll - det beror lite på hur sent David behöver jobba. *håller tummarna för att det han ska göra går fort* :D