tisdag 15 januari 2008

En award från TVÅ håll!


“Give the award away to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Både CyberPet och Gulligullan har förärat mig denna utmärkelse, som jag med stolthet visar upp här. Dock kommer jag att vara oerhört tråkig och inte "skicka vidare" den just nu, då jag har stor brist på både energi och tid. Men, en sak kan jag ju säga - att jag gladeligen skulle "pay it forward" till dessa två tjejer - igen! :-)
Vi får väl se lite senare vad som händer med denna award - det är inte omöjligt att jag ändå bestämmer mig för att skicka vidare. ;-)

4 kommentarer:

 1. Jaaa du är verkligen värd award'en, gumman!

  Såg just din pregno-linje...SHIT, bara 5 dagar kvar!!! Eller mindre? Eller mer??

  *väntar spänd på resultatet*

  KRAM på dig, solstråle! :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina LO!

  SvaraRadera
 3. Torsdagmorgon och jag har smygit till mig en stunds inspirationssurfande från svensk scrapbooking. Så länge jag har kaffe i koppen så får jag surfa men sedan blir det jobba. SÅ mycket fint du har på in sida, färger och form som är underbara. Snyggt.

  SvaraRadera
 4. Jepp, klart du ska ha alla awards som bara går att få, alla braiga alltså...
  meeeeen...meeen...meeeen... är eran Kajsa alldeles helt superjättehemlig eller får man se någon liten bild prinsessbild här i bloggen?


  KRAM!!!

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥