torsdag 16 juli 2009

KAOS

För nästan en månad sen fick jag en otroligt fin utmärkelse av underbara Linda - Gulligullan, nämligen en KAOS-award. Jag har visat det fina kortet i ett tidigare inlägg, men jag har inte fått ändan ur vagnen till att göra egna KAOS-kort att skicka förrän nu.

Det fanns visst några regler som jag inte kollade upp ordentligt innan jag gjorde mina kort - de blev rätt storlek, men det blev fyra stycken i stället för tre och så skrev jag en del text inuti kortet istället för utanpå, men det går nog bra ändå. ;) Så här säger iaf "reglerna":

"KAOS står för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje. En levande logga som sänds till någon man uppskattar, men istället för att ha den digitalt, skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med. Varje KAOS-award innehåller titeln "KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje" samt skaparens eget namn.

Storlek på kortet skall vara 10x15cm, sedan kan man givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."


Nu vill jag förära några underbara tjejer denna utmärkelse, nämligen:

StinaD --- min torsdagspysseldate; gör underbara LOs med sin söta son, är ett perfekt pysselsällskap (mycket kackel och garv) och så inspirerar hon mig MASSOR! Tim Holtz, du å ja, vännen! ;)

DrAnnika --- min pysselsyster som bor alldeles för långt bort - är GRYM på 30-minuters-LOs, Copics och att äta svenskt smågodis! :D

ANNAANNA --- sprudlande tjej som redan som nybörjare (och DET var inte länge sen) gjorde EXTREMT fina LOs. Jag är stolt ägare till några av dem. ♥

Elina --- En mer produktiv och kreativ tjej får man leta efter. Hon är mästare på att använda samma stämplar och göra olika kort - de är alla lika snygga! Suverän på att testa olika tekniker!

Sådär!! Nu ska jag bara SKICKA iväg dem också... ;)

2 kommentarer:

  1. Tack sötsnöret!!
    Ja vad fasikens ska jag säga - lösgodis är FARLIGT mumsigt!!! :D Där DrA är är går lösgodiset farligt till!

    SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥