torsdag 26 februari 2009

Kajsa = Toker

Min lilla tjej med sina gröna bralls på huvudet. Helt nöjd. ;D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Annikautmaning

Idag har jag och Annika utmanat varann på lite cyberpyssel. Jag fick denna utmaning:

Photobucket

...och så här blev min tolkning:

Photobucket

Det är HÄÄÄÄRLIGT kul att pyssla! ♥

onsdag 25 februari 2009

Sprallkväll

Ikväll har jag suttit och varit spattigt glad över pysselträffen jag ska åka på i helgen. Den kommer att vara i Kolbäck, strax utanför Västerås, och jag kör dit på lördag morgon med hela bilen full av pyssel. :D Sen blir det pyssel, fniss, bus, kackel och en hel del godis och lite vin till mello på kvällen.

I ett tappert försök att slita mig från datorn gjorde jag ett kort till en Kort om dagen-utmaning som just nu är igång på ett annat forum som jag hänger på - Kort i fokus - och det blev en paper pieceing-kort, som ser ut så här:

Photobucket

Det är alltid folk som köper hus, byter lägenhet, bygger nytt osv., så jag tänkte att det kan väl vara bra att ha ett sånt kort i bakfickan när tillfälle dyker upp.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med lilla fröken imorgon - det är spring i benen på den lilla, och det har blivit många små egna promenader sen de första egna stegen på hennes 13 månadersdag i måndags. Vår lilla tjej!!! ♥

Gonatt på er!

måndag 23 februari 2009

Fler kort

Eftersom jag har lite kort på lager, så kan det väl vara läge att visa upp ett gäng här nu va? ;D Jag har pysslat en hel del, men varit dålig på att blogga, så jag får väl gottgöra det med en laddning:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sådär - det var både kort till Scrappiz cybercrop som var nu i helgen, OCH kort till Kort i Fokus utmaning "Kort om Dagen" - jag är verkligen inne i ett pysselflyt! :D Det är sååå kul och jag försöker ta till vara på stunderna då Kajsa sover middag, och kvällarna då David har "jour". ;) Till helgen ska jag ju åka till Kolbäck på pysselträff, och då lär det säkert bli lite gjort också får jag hoppas!

Jag lääääääääääääängtar!!!!


fredag 20 februari 2009

2S4Y Kazan's sketch #20

This week's sketch from 2 sketches 4 you didn't get away from me - had a nice evening in my cardmaking den yesterday, and this is my result:

Photobucket

Used lots of material from Brunkullan - I just love all those patterned papers with vintage feeling. Yum! for Graphic 45!!

måndag 16 februari 2009

Besök x 2

Idag fick jag och Kajsa besök av goa Stina och hennes lille Jesper. Vi åt upp resterna av gårdagens tårta och hade mysigt. Kajsa och Jesper var så snälla och goa så, och de verkade glada över att se varann! :D

Ikväll fick jag besök i pysselrummet av en liten tjej som inte ville sova. Glad, pigg och busig - inte ens liiiite trött, enligt henne själv. Nåja. Hon roade sig kungligt med mammas zippåsar och Tombowpennor, så här såg det ut efteråt:

Photobucket

...och jag som hade sån ordning. Ha! Där fick jag för det. ;D

fredag 13 februari 2009

Kort om dagen

Kort i fokus forum har en utmaning under februari månad som går ut på att göra ett kort om dagen (nästan i alla fall), och jag har hunnit vara med och göra ganska många kort till dessa utmaningar. Superroligt att vara med - gå in och kika själv, vettja!

Här kommer några kort som jag har gjort till några utmaningar:

Photobucket
Liftat ett av Sayuriis underbara kort

Photobucket
Efter en skiss av Nita

Photobucket
Materialutmaning - svårt, men kul! :D

Photobucket
Lager-på-lager-cirkel (minst 3) var ett måste + hälsning/text i cirkel

Nu ska vi se om jag inte kan få till någonting mer ikväll - det är sååå skönt och avkopplande att få sitta och pyssla. Det har varit en jobbig och tröttsam period med sjuk Kajsa och således inte så mycket pyssel. Tar igen lite nu.

Utlottning hos Karin

Karin Brandin har en otroligt generös utlottning i sin blogg Kreativt Kaos - hon lottar ut ett QK-alfa - ett Sugar Sweet. Mycket passande såhär inför alla hjärtans dag! ♥

Gå in och var med - senast den 21/2 måste du skriva en kommentar i hennes blogg, för sen drar hon en vinnare!

onsdag 11 februari 2009

Laura's sketch #19

2 sketches 4 you always have sketches that inspire me, but I've not, until today, made any cards from their sketches. This is a first, and it was lots of fun! This one is Laura's sketch #19. I'll definitely do it again, I tell you! :D

Photobucket

Now I'm off to bed, since the little one is not well yet, and might wake up and scream her lungs out whenever she's not completely happy about something. We're not sure yet what's wrong, but we're waiting for the doctor to call - we were there yesterday to do some tests and examine our little sick girl.

So, take care and have a good night's sleep!

The Card Grotto - Blog Candy

Wonderful, gorgeous blog candy from The Card Grotto that I can't resist. You all know I'm a sucker for yellow things, so this candy is something REALLY up my alley!

Check it out:

Photobucket

My Eye Candy

2 Sketches 4 You is having a challenge called Eye Candy for Blog Candy - and of course I want to join! Check it out yourselves - there are also loads of wonderful sketches there, of course!!

This is my eye candy:

Photobucket

Photobucket

My wonderful husband David - who makes me laugh and feel good. I you, darling!

måndag 9 februari 2009

En flaskslips

Vi var bortbjudna på middag i lördags och då tog jag med en flaska rött med en flaskslips på. Tyvärr fick jag åka själv, då lilla skruttan fortfarande var hängig. Därav också min frånvaro här i bloggen, men jag hoppas att det blir bättre nu, för jag saknar pyssel och bloggande. ;)

Här har vi i alla fall slipsen:

Photobucket

Gokväll på er!

torsdag 5 februari 2009

Alla hjärtans dag närmar sig...

...och såklart kan jag inte låta bli att göra kort till denna dag. Pillade nyss ihop ett snabbt kort, då jag var tvungen att testa mitt nya QK-alfa Jaqueline. Jag skyller allt på Fialia, då hon flitigt visar vad hon gjort för snygga saker med detta alfabet i sin blogg. ;D

Photobucket

Det är såååå snyggt, det alfabetet, och jag ångrar inte en sekund att jag köpte det! :D

Förresten, apropå att shoppa - har ni sett att Brunkullan har slutrea på en massa saker? Nytt ska in, så det måste göras plats för det:

70% rabatt på mönstrade papper*
50% rabatt på övrigt sortiment* så som stämplar, dekorationer mm

* = Rabatten gäller ej: cardstock, förbeställningar, presentkort, vissa verktyg, vissa lim- och fästprodukter, samtliga nyheter inkomna under 2009 (se nyhetskategorier), vissa färgläggningsprodukter samt frakt. Erbjudandet omfattar ej redan lagda ordrar.

Rabatten räknas av i den personliga orderbekräftelsen.

Fraktfritt på ordrar överstigande 800 kr efter avdragen rabatt.

Rean gäller från och med klockan 23.59 den 4 februari 2009 till och med klockan 23.59 den 6 februari - så skynda att fynda.

Vi ber om överseende med att orderhanteringen kan komma att ta något längre tid under erbjudandet än normalt och vänligen invänta personlig orderbekräftelse innan inbetalning. Vi ber om överseende med att vissa varor kan vara slutsålda.


Så, det är bara att sätta igång och shoppa! De har MASSOR med underbara stämplar, bl.a. från Crafty Secrets (vintage) och Tuscan Rose. MUMS! Synd bara att jag inte har råd att shoppa mer nu - speciellt inte eftersom det där Jaqueline just flyttade hit också. ;)

tisdag 3 februari 2009

Babykort

Eftersom jag är grymt imponerad och blir väldigt inspirerad av vad duktiga Ewonne gör, så bestämde jag mig för att testa att göra ett kort i liknande stil. Det blev ett babykort med en massa fina Graphic 45-papper från Brunkullan:

Photobucket

Ewonne blev också nyligen utnämnd till del av 2Sketches4U designteam så stort grattis till henne!! Jag följer bloggen, så jag kommer inte att missa några av de fina kort som hon kommer att göra. *mums*

Nu ska vi som jag inte kan göra ett kort till "Ett kort om dagen-utmaningen" på Kort i Fokus forum.

Tadaa!

söndag 1 februari 2009

Min orkidée

När jag var bland gamla foton och kollade idag så hittade jag några bilder som jag tagit när jag lekte med manuella inställningar på min kamera. Bland annat så fotade jag en av våra orkidéer, och ett par av bilderna blev rätt okej. Här har vi en av dem:

Photobucket

Inte har det blivit något pysslat ikväll heller... Jag är hopplös, har bara suttit och surfat, och är lite för seg för att få något ur händerna. Ska nog gå och lägga mig och läsa lite i min Marian Keyes bok "This Charming Man" i stället. Är lite frussen, så det blir skönt att krypa ner och värma sig.

Gonatt!

Utmanad!

Håhå!

Ewonne har utmanat mig och den utmaningen kunde jag bara inte låta bli att hänga på! Så här är det:

- Gå till "Mina bilder" i din dator

- Gå till mapp nummer 6

- Plocka fram bild nummer 6

- Visa bilden i din blogg och skriv någon om den

- Välj ut 6 nya personer, länka till dem och låt dem få reda på att de har blivit utmanade!

Så, här är min bild - den togs den 29 maj 2004 och föreställer mig och min make David då vi var på Birkakryssning tillsammans med två andra par - goda vänner och fd. kollegor till mig. Vi hade himlans kul... ;D

Photobucket

Jag är alldeles för lat just nu för att skicka denna utmaning vidare, men om du läser här och känner för att göra den så GÖR det!! Skriv gärna en kommentar här också, med länk till din blogg, så jag kan komma och kika!! :D

Nu ska jag pyssla lite och sen ska jag försöka krypa i säng lite tidigare än vanligt. Nyckelordet är försöka... ;)