onsdag 29 april 2009

Jag och David

Idag blev det en LO gjord, försöker köra på mitt "snabbpysslande" och inte lägga ner MASSOR med tid. Jag måste säga att jag blir rätt nöjd ändå. Visst är det kul att sitta och pilla länge och väl, så det vill jag inte låta bli helt och hållet, men skönt också att kunna avsluta en LO innan Kajsa vaknar efter middagssov t.ex.

Denna gång blev det inte en bild på Kajsa, utan en av våra bröllopsbilder; en som jag verkligen tycker om:

Photobucket

Sen tänkte jag bjussa på en Kajsabild och våra fiiina tulpaner som blommar nu:

Photobucket

Photobucket

Sådär, det var väl min dag i tre bilder, kan man säga. Men jag utelämnade kladdkakan... ;)

Snabbscrappat!

Igår var jag scrapsugen hela dagen, så när kvällen kom satte jag mig ner och lyckades slita mig från datorn tillräckligt länge för att scrappa TVÅ hela layouter. Det roliga med det hela är att jag inspirerades av "Snabbpysslet" på Scrappizbloggen och var och en av dessa tog knappt 30 minuter att göra!! Jag är nöjd med båda och glad att jag kan få nånting gjort utan att det behöver ta timmar. Ibland har man ju inte flera timmar över till att pyssla och det är ju ändå kul att få nånting klart.

Här är resultatet av mitt snabbscrappande:

Photobucket

Photobucket
Den sista bilden blev inte så bra, jag hade en Kajsa som ville vara med och fota... ;)

tisdag 28 april 2009

Blogcandy hos Leia

Leia har underbart blogcandy som hon suktar med i sin blog - självklart hoppas jag på turen och tipsar er andra också. Titta bara vad man kan vinna:

Photobucket

*håller tummarna stenhårt*

Kazan's sketch 25

This week's sketch from 2S4Y is just irresistable! I had to make my go on it, and here it is:

Photobucket

Go check out the designteam's cards too - they're absolutely stunning!!

måndag 27 april 2009

Blogoversary candy at Debbie's

There's a FANTASTIC blogoversary candy at Debbie's blog Passion for Crafts - check it out and you'll want to join in the draw! Look at all the goodies she's giving away:

Photobucket

I'll keep my fingers crossed! :D

Minialbum på beställning

I förra veckan fick jag en beställning av min ingifta moster Kickie, som ville ha ett grattiskort till sin barndomskamrat som fyller 50 år på söndag. Hon ville att kortet skulle ha flera sidor och på de sidorna ha med lite gamla bilder från deras somrar ihop. Jag fick genast en idé om ett minialbum, och eftersom Kickie är vild och vågad så litade hon på mig och jag fick fria händer. ;)

Detta är resultatet:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ewonne har inspirerat mig att börja dekorera baksidan på mina alster mer; det är många som gör det, men just Ewonnes alster har fått mig att vilja dekorera mera!! :D Tack vännen, för allt fint du gör som inspirerar mig till TUSEN! ♥

söndag 26 april 2009

En kram till mina läsare

Här kommer ett till kort som jag gjort för Cards of Maria - ett kramkort:

Photobucket

Mer info om kortet finns i Cards of Marias blogg, så är ni nyfikna så kan ni klicka er vidare dit. :D

fredag 24 april 2009

Produktiv pysselkväll

Gårdagskvällen med Stina var riktigt produktiv - jag lyckades få ihop hela tre kort och Stina en underbar och välarbetad LO. Sen lyckades vi äta en massa kladdkaka och kackla en massa också, som vanligt. ;)

Tyvärr kan jag bara visa ett av korten nu, då de är gjorda för Cards of Maria och ska visas upp i den bloggen först, men ge er till tåls - det kommer inte att dröja många dagar alls!

Photobucket

Nu ska jag gå ut en sväng i det fina vädret - undrar just om brevbäraren (såg honom utanför för en stund sen) hade med sig något kul till mig idag? Jag väntar en beställning från Kortmakaren nämligen! :D

tisdag 21 april 2009

Copicsgalenskap

Måste ju dela med mig av alla mina härliga Copics - tack vare DrAnnika har jag nu ALLA:

Photobucket

Soffpotatisen

Tog massor med bilder igår när Kajsa satt så snällt i soffan och mumsade på ett rischips; ett par smakprov:

Photobucket

Photobucket

måndag 20 april 2009

Ett UFO...

...är färdigställt.

Alltså, nu snackar vi inte flygande tefat och aliens, utan ett U.F.O; ett UnFinished Object - ett uttryck som används flitigt på pyssel.net, när vi menar något projekt som ligger och inte har blivit färdigställt.

Det kortet jag pratar om idag började jag på i lördags när jag var i Kolbäck på pysselträff - jag målade, stansade och monterade, men jag förstår inte varför jag inte kunde smacka på några ynka bokstäver för att få det klart då? Nåja, tre bokstäver sattes fast ikväll, och några streck ritades, så nu får det vara klart. Inga avancerade övningar alls - det som tog längst tid var att måla motivet (en underbar stämpel från The Greeting Farm) med Copics.

Photobucket

Apropå RAK-kort så måste jag också berätta om den helt OTROLIGA RAK jag fick idag från underbara Annika!!! Hon är helt galet generös, för se bara vad jag fick av henne:

Photobucket

Hela 72B-setet med Copic Ciao-pennor!!!! *trillar av stolen* Det betalar man inte med en veckopeng, ska jag be att få tala om!! Fiiiina, härliga pennor som jag lekt med lite ikväll.

TUSEN TACK, min underbara vän!!!!
Ajj laaaabb joo!

söndag 19 april 2009

Pysselträff i Kolbäck

Igår åkte jag till Kolbäck över dagen på pysselträff - det var underbart kul och jag fick faktiskt tre och ett halft kort gjorda. Jag ska visa er två av dem, för ett ska upp i Brunkullans blogg först och det halva kortet ska göras klart innan det visas upp. ;)

Photobucket

Photobucket
Tack Chruss för lån av Greeting Farm-stämpeln!!

Whiff of Joy - Summer Stamp Kit

Katharina Frei is having a VERY generous Whiff of Joy Summer Stamp Kit blog candy in her blog - she's giving away TWO kits!!! :D

So, hurry to her blog and join in - you have until Friday, May 1st.

If you want to be sure of getting your hands on one of the kits, you can always preorder it on Whiff of Joys webshop. But make sure you click in there before May 4th, last preorder date. ;)

Photobucket

fredag 17 april 2009

Nya kläder



Kajsa visar upp en av sina nya t-shirts samtidigt som hon står i soffan och kollar på Bilar. ;-)


(Ni får ursäkta att bilden blev på fel ledd, jag lyckas inte fixa det just nu, tyvärr...)

tisdag 14 april 2009

Glassmonstret del 2


Solsken, glass och en glad och kladdig Kajsa.

Rise to the Occation?

I förrgår satt Kajsa och åt ris. Vi hade ris ÖVERALLT sen. När David dammsög i köket igår lät det som en k-pist. *frrrrrrrrrrrrrrrrrr* ;D

Men så här nöjd var lilla fröken, så hur kan man *inte* låta henne äta själv?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

...och så skulle hon bjuda kamerablixten på ris också:

Photobucket

Här hemma är det nystädat och fint - vi körde världens ryck igår, då Kajsa var hos mormor och morfar över dagen. Ut med allt och sen dammtorka, dammsuga, rensa, feja, fixa - och nu är det sååå skönt att ha det gjort. Bara källaren och fönsterputsning kvar... ;) Det tar vi en annan dag, för idag kör jag operation rensa garderoberna. *pust* Många svarta sopsäckar till insamlingen blir det.

söndag 12 april 2009

Godispresent

NU kan jag visa den ask som jag altrade till Kattis födelsedag! Igår fick hon sin present - asken var såklart fylld med hennes favoritgodis. :D Tyvärr så får ni bara se den utan innehåll här, men i Kattis blogg finns bild MED godis i, om ni är nyfikna. ;)

Photobucket

Sen kan jag meddela att jag lyckades pyssla ihop hela två LOs till kråppen på pyssel.net! Jag som "bara" skulle sätta mig och göra ett litet kort eller nåt. Ibland blir det inte som man tänkt. *hihi* Dessa LOs får jag såklart inte visa än, men de kommer så snart kråppen är över och vinnarna är utsedda. Håll tummarna för mig!! ;)

Nu ska jag gå ut i solen och äta en glass!
Toodelooo!

torsdag 9 april 2009

Ny header?

Usch, min header är verkligen trist och färglös, inser jag nu. Undrar just vad jag ska hitta på...? Har ni några tips? Färgglatt, krusidulligt? Enkelt, rent, enfärgat? Jag har lite funderingar, men är ju inte världsbäst på att bygga saker i Photoshop - jag testar och så blir det som det blir, ungefär... ;)

Vi får se om jag får nån tid över - då kanske det blir något nytt. We'll see...

Ikväll har bästaste Stina varit här och pysslat och vi fick lite gjort. Jag gjorde en LO och ett kort till Påskkråppen på pyssel.net, och Stina gjorde en och en halv LO, även de till kråppen. Inget att visa nu, alltså, ni får ge er till tåls. Blir väl ett mastodontinlägg med alla alster när kråppen är över och vinnarna är utsedda.

Nu är det dags för en liten bloggrunda, sen sängen.

G'natt!

Rosor och grungeboard

Idag har jag hunnit pyssla lite mellan välling, Cars och bak av äppelpaj. Snart kommer Kattis över för att hjälpa mig mumsa på pajen och busa med Kajsa, men först ska jag ju visa er kortet:

Photobucket

Ikväll lär det bli mer pyssel, för då kommer goaste Stina över på vår torsdagspysselkväll! *yey*

Massor med godis hos Brunkullan

Kolla in alla nyheter och allt godis som finns hos Brunkullan nu:

Photobucket

JAG ska i alla fall shoppa så snart min extrajobbslön kommer - var så säkra!!!! :D