lördag 4 september 2010

Träff och mässa i Uppsala!

Snart är det dags för höstmässa i Vaksalaskolans matsal. 23-24 oktober öppnar vi portarna. Härligt! I samband med mässan tänkte vi på Uppysslingen anordna en kombinerad kurs och träff.

Två tjejer kommer till träffen på lördagen och har kurs för oss i några timmar. Det är AnnLouise från Halmstad - http://www.pysselfia.blogspot.com/ - och Tettiz från Åkersberga - http://www.tettiz.blogspot.com/.

När mässan slutat för dagen på lördagen fortsätter vi med träffen i 3 timmar till, dvs fram till klockan 21.00. På söndagen fortsätter själva träffen hela dagen fram till 15.00. Så glöm inte att ta med egna grejer och verktyg också. Dessa behöver ni ha hela helgen. Ta även med fotografier (behövs till kursen). Tanken är att vi ska göra en LO i shabby-chic, egna blommor samt kortvikningar i motsatt stil.

Tid: Lördag 23 oktober kl 12 (kursstart, mässan öppnar dock redan kl 11) - kl 21, Söndag 24 oktober kl 11-15.
Anmälan: Du anmäler dig genom att skicka ett mail till kattisholmberg@live.se senast 11 oktober.
Kostnad: 300 kr. Detta betalas in på kontonummer 560529-1482, när du fått din plats bekräftad. Glöm inte att skriva ditt namn och ange att pengarna är för träffen, så att vi vet vem som betalat in.

Vad ingår? Kurs med material (lördag), träffen både lördag och söndag, fri entré till mässan (säg bara ditt namn i kassan och att du ska vara med på kursen/träffen), tävling på det vi gör på kursen, fika med smörgås, frukt och dricka. Lunch fixar man själv. Det finns lite olika matställen i närheten av skolan.
Antal platser: 20 st

Hör gärna av er till kattisholmberg@live.se eller marie.melkersson@comhem.se om ni har några frågor eller funderingar. Vi hoppas på två mycket trevliga dagar!

Välkomna!
Kramar från Uppysslingen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥