fredag 2 januari 2015

Januariutmaning @ Hobbyworld

Varmt välkommen till 2015 års första tävling här hos oss på Hobbyworld! Tänk att det är ett nytt år med många oskrivna blad - härligt!

Naturligtvis kommer 2015 att innehålla en tävling varje månad med olika kriterier här i bloggen. Det skulle vara väldigt skoj om det blir massor av deltagare varje månad.

Den här månaden vill vi att ni ska skapa nåt utifrån skissen som min DT-kollega Malin har ritat till tävlingen:


Mitt inspirationsbidrag:

Naturligtvis får du vända och vrida på skissen om du vill, men det ska synas tydligt att du fått inspiration från den.
 
Val av alster väljer du helt själv - kanske du vill delta med flera olika? Det är helt OK! Ett alster / "kategori" / deltagare.

Tävlingen pågår under tiden 1-21/1, ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, laddas upp med hjälp av InLinkz-knappen längst ner i inlägget. Länka direkt till ditt inlägg där ditt bidrag ligger och inte direkt till bloggens startsida.

Du får inte kombinera bidraget till vår tävling med någon annan tävling. För att få vara med i vår tävling vill vi att du även att du länkar till vår tävling.

Vi kommer att utse två stycken vinnare som vinner varsin Craft Knife + Distressing Tool från Prima Marketing. En vinnare röstas fram av Hobbyworlds team och en vinnare väljs fram utifrån ett kreativt skapande.

Vinnarna kommer att meddelas här i bloggen den 28:e januari eller via mail om sådan finns eller i det länkade inlägget.

Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!

Mer info hittar ni här.

Ha det gott!


1 kommentar:

  1. Hej
    Skulle vilja komma i kontakt med dig ang en förfrågan från oss i swe-teamet. Maila mig på asali78@yahoo.com

    SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥