lördag 12 april 2008

Go with the flow

Vilket härligt pysselflyt jag har haft idag! *lycklig* Liten gnällig Kajsa till trots har jag skapat nästan en hel LO och två kort. Inget av detta kommer jag att visa upp här och nu, utan ni får snällt vänta tills cyberpysslet på pyssel.net är över. Det är nämligen bidrag till ett par av utmaningarna. I alla fall LO:n och ett av korten. Det andra kortet är hemligt ett litet tag till - i alla fall tills mottagaren har fått det. Risken finns annars att den nyfikna människan kikar här och då är det ju ingen överraskning, eller hur? ;)

Nä, nu är det nog dags att göra maken sällskap i bingen - får helt enkelt hoppas på lite mer pysseltid imorgon. Cyberpysslet är ju inte slut förrän på kvällen. :D

Jag önskar er lika schysst pysselflow resten av helgen - gonatt på er nu!

2 kommentarer:

 1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Såg nu i min blogg att du undrade över min lilla scallopted ram. Det är en sizzixdie.. (fast jag önskar jag kunde skriva att jag klippt den själv! :-)
  hoppas få se lilla underverket på någon träff framöver. (och trevligt att se dig oxå förstås!)
  kram

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥