lördag 13 september 2008

Tipstävlingen

Tack så hemskt mycket för alla roliga förslag till vad jag kan filma härnäst - jag gnuggar redan händerna och funderar och funderar.

Dock måste jag göra några av er besvikna då jag inte har varken glimmer mist, Alco inks eller verktyg till att "fixa till" klädda chipboardbokstäver. Även om dessa tekniker är sånt som jag själv gärna skulle vilja testa, så har jag dem inte i mitt ändå mycket digra förråd. Tyvärr!

Jag hoppas att det trillar in fler förslag innan tiden har gått ut - även om jag är sugen på att filma NU NU NU!!! :D Måste försöka få lite ordning i pysselrummet så jag har plats att ställa upp stativet med kameran på. Sen kan det ju vara bra med lite plats på bordet så man ser vad jag gör. Det är lite stökigt här just nu... *hrm* ;)

Idag var vi i alla fall till IKEA, så jag köpte lite mer förvaringslådor och grejs till min stökiga håla. Imorgon blir det byte av förvaringshyllor - bokhyllorna ska ut härifrån så att just böckerna kan få stå i dem. Jag ska i stället få den stora Expedithyllan som Kajsa har i sitt rum och hon får ny förvaring med backar att lägga leksaker och annat i. Huj, vilket kånkande det kommer att bli...

Vi får väl se om vi får ordning på't imöra - kanske kan jag visa några bilder när det är klart?

Ha en fortsatt skön lördagkväll - själv ska jag röja lite och sen fortsätta med någon utmaning från Brunkullans eller Pyssel.nets cyberpyssel och utmaningar.

Free Smiley Courtesy of www.millan.net

1 kommentar:

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥