tisdag 30 december 2008

2008

Det här året har verkligen varit upp och ner - ett år som har varit spännande, omtumlande och ledsamt; jag har fått välkomna till världen och jag har fått ta adjö av älskade familjemedlemmar.

I januari föddes min och Davids dotter Kajsa - den 23 januari, på beräknad dag - och våra liv (eller kanske framför allt mitt) förändrades radikalt. Att allt skulle förändras visste jag ju såklart, men man förstår inte hur mycket ett litet barn kan beröra förrän man sitter där med sin egna lilla bebis i famnen.

Tyvärr så grumlades lyckan lite i mars, då både min morfar och min mormor gick bort med knappt två veckors mellanrum, och april gick således i begravningarnas tecken. Jag tänkte väldigt mycket på min mamma under den perioden - tänkte på hur hemskt det skulle vara att mista båda sina föräldrar på så kort tid. Det gjorde ont att tänka så. Jag stod min mormor nära, och jag och mamma pratar ofta om henne, och jag tänker på henne nästan dagligen. Hon finns här omkring oss, och vakar över Kajsa - det första barnbarnsbarnet, som hon var sååå glad över att få träffa.

Dock hände fler roliga saker under året också - vi var sammanlagt på tre bröllop! I mars knöt Jessika och Fredrik banden, i augusti Annika och hennes Adam och i oktober var det höstbröllop för Nina och Jens. Tre av mina allra bästa vänner har alltså blivit ringmärkta, och under Annikas och Adams bröllop hade jag och David de hedersamma uppdragen att vara "Matron of honour" och "Bestman" - Kajsa dekorerade det hela och var en underbart snäll liten tjej som charmade alla under dagarna i Alingsås.

Om vi ska prata pyssel så fick jag under maj förfrågan om jag ville vara inspiratör för MAZZARIN, vilket jag med glädje tackade ja till. Det har varit oerhört roligt att inspirera MAZZARINs kunder, men nu till årsskiftet så kommer jag att sluta där och börja i designteamet för Brunkullan! Det ska bli jättekul och spännande att se vad "mammorna" hittar på för uppdrag åt mig!

Jag ser fram emot 2009 och hoppas att det blir ett bra år utan ledsamheter. Det är ju snart dags för mig att börja jobba igen, och för Kajsa att börja hos dagmamma - bara det är ju också en stor förändring. Dock är min största önskan att mina nära och kära får vara friska och pigga och att vi alla får tid att göra sånt vi blir glada av att göra vid sidan av jobb och vardag.

Med önskan om ett gott nytt 2009!

PS. Nej, inga nyårslöften här - jag avger aldrig såna eftersom jag då slipper bryta mot dem! *flinar* DS.

6 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig och din familj! ♥
  Kram Ewonne

  SvaraRadera
 2. VAd roligt att få läsa lite mer om ditt år!

  Gott nytt år!

  Kram
  Ulrika i Ånge

  SvaraRadera
 3. Tack för att vi fick ta del av din nutidshistoria anno 2008, och tack för all underbar inspiration du har bjudit på under året! Önskar dig, Kajsa, David och Mallan ett gott nytt och kreativt år - och hoppas att 2009 bjuder på fler tillfällen att ses, raring!!

  *kram*

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År! Även om det redan har gått flera timmar på den.
  Hoppas ni hade det trevlig....vilket ni såklart hade.
  Kan man ha nåt annat i ditt sällskap, okej och i Davids, hihi.
  Bamsekramar till er alla!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år, Jeanette! Roligt att läsa om ditt 2008 så här i koncentrerad form. Önskar dig och din familj all lycka under 2009! Kajsa har ju blivit så stor, tänk att hon är ett år snart... Kramar Nina

  SvaraRadera
 6. Haha, januari måste vara Kajsornas månad! Gott nytt år!

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥