söndag 11 november 2007

Blev lite förvånad...

...över att jag faktiskt skrivit mer eller mindre regelbundet i denna bloggen - till skillnad från de tidigare som jag dragit igång. :D Vet inte vad det beror på - om det är årstiden (inte så sugen på att vara utomhus och skrota) eller om det är att jag har fått ett större behov av att blogga (vad nu det skulle komma ifrån)...? Hur som haver - kul, roligt, skoj är det!

Nu ska jag strax göra klart en laddning stora, härliga morotsmuffins med phillyostglasyr - tänkte de skulle få vara klara tills David kommer hem från att ha lämnat Mallan. Den bilturen är söndagens gissel verkligen, så jag tyckte att jag kunde göra något mys tills han kommer hem, det kanske muntrar upp lite. Det är ju fars dag idag också, så han ska ha lite extra uppmärksamhet!

En ask med chokladhjärtan och ett kort fick han till frukosten:

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du (å din familj) skulle bo här någonstans, nära... du verkar baka så himla mycket gottigt som jag gärna hjälpt till att äta upp. För att inte tala om hur mycket han den däringa sambon jag har kunde hjälpt till, kakmonster e vad han e.

    SvaraRadera
  2. oooh, det lät smarrigt med morotsmuffins! du har inte nåt bra recept på det som du vill dela med dig? *dreglar*
    Kram Kicki

    SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥