torsdag 15 november 2007

Glögg och ro

Ikväll har vi inte gjort många knop. Jag har rensat diskbänken på allt och putsat den liten så att det ska kännas okej att stappla in i köket imorgon bitti. Har nämligen fått inspiration från ett forum som heter Skrubba, där jag numera är mer eller mindre aktiv medlem. I alla fall så puffar det på mig att få ta del av andras städ- och organiseringstips för hemmet, plus att jag får skriva små "att göra-listor"... :D Ja, ni som känner mig veeeet... ;)

Imorgon är det fredag och jag JUBLAR - det har nämligen varit en oerhört jobbig och uttröttande vecka - kan delvis bero på att BA inte riktigt vill låta mig sova - h*n buffas och härjar till en bit in på natten, och när jag vaknar på morgonen så är aktiviteten redan igång i samma regioner... *suck* TÄNK om vi får en kvällspigg OCH morgonpigg bebis!! *gaaah*

Nä, nu ska jag svälja den sista glöggskvätten och gå och lägga mig.

Förresten - på lördag är det pysselträff i Akalla med pyssel.net-tjejerna!! *weeeeeeeeee*

5 kommentarer:

 1. Nu – ska jag ta mig tid att titta in till Svensk scrapbookinga medlemmars bloggar. Det verkar vara lite segt med att göra ”insupa andrabloggares inspirerande och härliga alster”. Säg inget - egentligen hittar jag inte arbetslusten. Och en annan sak – jag inte bara digiscrappar utan mixtrar lite med papper också. Men säg inget…*s*…. Funderar på kort men har sett att det finns visst regler på vad man får använda om man ska sälja dem etc.

  Till skillnad från min LO i min blogg så har vi nu snö, några grader kallt och världens vackraste soluppgång här.


  Men vi vill ju se vad du pysslat med...

  SvaraRadera
 2. Det där med en vacker soluppgång låter ju inte helt fel... Du har väl fotat den så du kan scrappa den sen? ;)

  SvaraRadera
 3. Ja, imorgon är det dags! *studsar* :)

  SvaraRadera
 4. Jaaa, ÄNTLIGEN!! Vad roligt det ska bli!! Jag har lite städning av pysselbord kvar innan jag kan börja packa - eller fundera på vad jag ska packa - så det är kvällens projekt. :)

  SvaraRadera
 5. Tack för din kommentar i min blogg. Jag är ganska ny på det här med att dekorera men det är toppenkul. Dina kort och saker är alltid så snygga och välgjorda. Var in och såg dina nya tändsticksaskar - toppenfina!

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥