tisdag 14 oktober 2008

Min skissbok

Igår pysslade jag ihop en skissamlingsbok att kludda ner egna skisser, samt att samla andras skisser i, för inspiration. Den ska få följa med till POG och så kan jag be andra pysslingar att ev. rita skisser i den och ge mig utmaningar som jag kan spara till en mörk, regnig och oinspirerad dag. :D

Here it is:

Photobucket

6 kommentarer:

 1. Ååh, vad fin den var!! Jag blir helt sugen och vill oxå göra något så'nt! Din Kajsa är verkligen ljuvlig, vilken härlig och charmig unge hon ser ut att vara.

  SvaraRadera
 2. Gunilla|uniquelyme14 oktober 2008 20:30

  Håller också på att tänka ut en skiss-förvarings-lösning...

  Fnissade gott åt ditt uttal av uniquelyme. Att jag ska ta och ställa till det för dig med engelskklingande nick va ;-) Men du är i gott sällskap. Landstokens ScrappyHappy uttalade jag på "amerikanska" i huvudet ett bra tag innan jag kom på att det är lands-token inte land-stoken. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg! En sådan full med Tettizskisser skulle jag också mycket väl kunna tänka mig att hitta i mina gömmor när inspirationen tryter... ;) *kram*

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.

  Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.
  Välkommen in till mig och titta;
  http://articsisters.blogspot.com/

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 5. Tjoho! Jättesnyggt album.. :)
  Du har fått en utmaning i min blogg.. *hihi*
  /Ninne

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥