onsdag 21 maj 2008

Belönad

Goaste Zarah har belönat mig med en fin award:

Photobucket

Självklart finns det många kreativa bloggare där ute (och flera har redan fått denna utmärkelse), men här är i alla fall några som jag skulle vilja uppmärksamma:

Hattifnatt - du är som besatt när du sätter igång och jag har upptäckt att du går igång totalt på lite punchinella, så det är bra att du har beställt lite nu... ;)

Carolina - en ny stjärna på pysselblogghimlen med underbara skapelser. Helt otroligt duktig på att färglägga - med PENSEL! *hehe*

Liza - otroligt kreativ tonårsmorsa tillika fd. adminkollega till mig - jag vill se MER av det du gör, vännen!

Lillpiga - Jämtlands yrväder, nu modell lightare, som har fastnat i papprenas underbara värld. Har bl.a. gjort en GRYMT snygg LO om ett utedass!

Myran - en smart och otroligt duktig pysslare, som är en av de som verkligen ANVÄNDER sin CraftROBO... *får dåligt samvete*

Får jag skicka vidare till fler...? Nähä, inte det... *går och surar* Nåja, jag får väl nöja mig så här då.


Jag är i alla fall lite nöjd, för jag har fått två stycken beställningar på bröllopskort, de ska bli roliga att göra och jag hoppas att jag inte fastnar och får samma typ av block som Hattifnattan fick här i helgen... ;) Håll tummarna för mig, will ya?

3 kommentarer:

 1. Haha, tack så mycket! *fnittrar åt kommentaren* Punchinella is the shit... såg att du också beställt ett lass! Jag hotade att linda in hela M i punchinella om han inte slutade dryga sig om att det är en livstidsförbrukning och lite till som jag shoppat ;-)

  Man kanske inte får ge tillbaka såna här awards till den man fått dem av, men du får den lite mentalt sådär i alla fall!

  >--- KRAM! ---<

  SvaraRadera
 2. Åh, award till mig! Du är för go! Tack så mycket för de fina orden!

  Kramelikram!!

  SvaraRadera
 3. TACK! Tack så hemskt mycket! Vad otroligt glad jag blir!!!!

  Puss på dig!

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥