lördag 3 maj 2008

Lugn lördag

Idag har vi en lugn lördag. David sitter med hörlurarna på och lyssnar på och pillar med sin musik, Kajsa vilar just nu och jag har pysslat lite. Det är så skönt. :) Till middagen blir det grillat. Livet kan nog inte bli mycket bättre just nu... *aaah*

Det som är trist är att jag har tre kort som jag har gjort klart här bredvid mig, men jag kan inte visa upp dem för er, för då förstör jag ju överraskningen liksom. Så jag får vänta ett tag... ;)

Eftersom jag har fick hem det stora månadspaketet från Jommas lilla krypin igår, så är jag självklart sugen på att pyssla mer. Det var lite fåglar och vingar och sånt i detta paket, vilket tilltalar mig massor! :D Jag gillar pippifåglisar! Vi får väl se vad jag lyckas skapa med aprils mumsiga paket.

Nästa helg är det cyberpyssel på pyssel.net också! Jag och CyberPet håller i trådarna denna gång och Arkivet och Scraphuset sponsrar, plus att vi värdinnor och gulliga HelenaN också är med och bidrar med priser och roliga utmaningar. Det ska bli jätteskoj, och jag sitter som bäst och finurlar på vilka skisser/utmaningar/teman som ska vara med. *weeeeeee* Du är väl med?

Om nu också vädret håller i sig och är fortsatt fint, så är jag hur nöjd som helst.

2 kommentarer:

 1. Hallåååå!
  Då blir mycket os i vårt område ikväll, för jag tror inte att vi är de enda som ska grilla.
  Vi ska ha pot.gratäng till, sallad, tomatsallad, sparris och sockerärtor. Hmm, ärtorna hamnar nog i salladen.
  Bamsekramar till er.

  SvaraRadera
 2. Jag skuttar bara in och kramas litegrann *smiles*

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥