tisdag 6 maj 2008

Rapport från Göteborg

Nu är vi i Göteborg, hela familjen Almgren! Kajsa har åkt tåg för första gången i sitt 3,5 månader långa liv och det gick så bra - hon var en liten ängel. Hotellrummet verkade vara poppis också - hon fick ligga på dubbelsängen och mysa en stund under eftermiddagen och senare på kvällen, och det var tydligen jättekul. Lampan var kul, mamma var kul, pappa var EXTREMT kul, spegeldörren till garderoben var kul, leksakerna var såklart kul och efter kvällspromenad på stan med mamma (smet in på Lagerhaus och KappAhl en sväng också) så somnade lillskruttan gott i vagnen.

Imorgon ska vi ut på stan och träffa ele och AMA - hoppas på fint väder som idag, det har varit ljuvligt att promenera runt utan jacka i värmen. En del pysselshopping lär det bli, så mycket som lilla fröken Almgren tillåter i alla fall. ;)

5 kommentarer:

 1. Hoppas det bara var Kajsa som somnade i vagnen. F´låt kunde inte låta bli:)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Kul, hoppas ni hade lika trevligt hela tiden ni var på Bästkusten. Å så retar det mej att jag inte kunde ta mej upp till GBG just nu.

  SvaraRadera
 4. NU DU..har jag laddat med kaffe framför datorn – stulit mig lite tid och ska bara njuta av en redig scraprunda. Känns som om jag verkligen behöver detta – man stagnerar lite i sitt tänk om hur man ska göra om man inte inhämtar lite inspiration. Ha en skön torsdag.

  SvaraRadera
 5. Sofia: *hehe* Det är bra - håll koll på mig! :D Jag var tvungen att ändra, för såna språkfel stör såklart språkläraren i mig nåt så enormt!!! Nu så. ;)

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥