torsdag 7 augusti 2008

En RAK och två nya LOs

Idag trillade det ner en RAK i min brevlåda från supersöta Diana! ♥

Photobucket

Ett läckert kort och ett presentkort på Mazzarin - det ska jag använda när jag är där på inspiratörsträff den 22 augusti! Har ni vägarna förbi Kristinehamn, så kom och titta in i butiken, vettja! Inspiratörsgänget kommer att sitta där och skapa hela dagen. Det ska bli sååå skoj!

Sen har jag äntligen gjort klart en LO som har legat till sig lite ett tag - den är efter en utmaning av DrAnnika. Ibland är man långsam, men tillslut blev den i alla fall klar!

Photobucket

...och sist men inte minst - eller jo, minst dekorerad kanske - kommer en LO med ett helt galet foto på min man. Snacka om att han ser ut att vara tagen ur en skräckfilm eller nåt! *fniss*

Photobucket

Det var allt för nu, ska försöka sätta mig och pyssla lite med Mallan idag också, och då har jag en kombinerad utmaning från Typisten och MiaPuh att sätta tänderna i! :D

5 kommentarer:

 1. Gunilla|uniquelyme7 augusti 2008 15:01

  Oh, jag gillar den sista. Galet foto. Det liksom lyser av bus i ögonen på honom.

  SvaraRadera
 2. Ha! Så bra LO:n blev med den galna tjuvrökarbilden, eller vad det nu var för omständigheter kring själva fotograferandet!

  Tagsen och de övriga gotterna kom i brevlådan idag! Tackitack!

  Kram Carolina

  SvaraRadera
 3. Tjusigt! Fast på den bilden är din käre make ruggigt lik min syrras ex. Skumt!

  SvaraRadera
 4. Fotografiet på din man... så fint det är. Jag gillar mittenfotot på ditt lilla bus också, det ser ut som om hon tittar rakt på en med väldans kisande ögon.

  SvaraRadera
 5. Varsågod sötis!
  Och dina alster är jättefina, jag föll på det ROOOSA kortet, förstås :)

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥