onsdag 13 augusti 2008

Kommentarerna strular tydligen...

...men jag får dem på mailen!? Jättekonstigt.

Jag kan i alla fall meddela att jag har fått in bidrag till tävlingen från följande bloggare:

Annika - "Happy Meal"
Lilla_katt - turkost kort
Milla - "Tussilago"

Så ni behöver inte vara oroliga - ni är med! Ni andra - var är era bidrag?! ;)

Sista dag att hojta till är på fredag, så ni har lite tid kvar på er att skapa något utifrån tepåsen. :D

Nu ska jag packa upp lite smått pyssligt från min shoppingrunda på Ljunggrens, min BH-shopping på Gustav Mellbin. Jepp! Hittade på en gång två mycket sköna bysthållare - en vit och en svart - för det humana priset av 720 riksdaler! Jag hade trott att det skulle vara en hel del dyrare, så jag blev glatt överraskad. Nu är alltså min bröllopsutstyrsel klar och jag ser fram emot mina vänners bröllop med *hirp* i maggropen!

Ha en fortsatt trevlig onsdag - själv ska jag busa med Kajsa, kramas med maken, pyssla lite och slutligen även spela lite EVE Online när lilla ostbrickan (*) somnat ikväll. Tadaaa!

Photobucket

(*) Ostbrickan är ett av Kajsas smeknamn, och just detta uppkom genom ett missförstånd. Jag, Kajsa och vår kompis Nicke satt ute på verandan hemma hos oss och så säger jag till Kajsa nåt i stil med "min lilla gosprick". Nicke tittar konstigt på mig och frågar varför jag kallar henne för ostbricka - och sen dess blir hon då och då kallad "min lilla ostbricka". ;)

4 kommentarer:

 1. Gunilla|uniquelyme13 augusti 2008 19:15

  Åh, vad har du för nick på Eve online? Min man spelar det hela tiden.

  SvaraRadera
 2. Jag heter MisSpaced. :D Håller just nu på att scrappa en skrivbok till maken, som också spelar, så att han har att kludda ner vad han ska göra osv. ;) Det blir en till mig också sen.

  Jag håller till i Merolles, kan du berätta för din man, så kan han åka förbi och vinka om han är i krokarna! *hihi*

  SvaraRadera
 3. Stort tack goaste vännen för den underbara omtänksamma kommentaren i min blogg och ännu större tack för den fantastiska rosa RAKen som dök upp i min brevlåda idag! *bamsekram* Blev superglad för innehållet och läntar efter beställningen på foton som borde dyka upp vilken dag som helst så jag kan scrappa! :) Kortet med harpluttar på var superfint! *fnissar uppskattande* Pussa på sötaste Kajsa från mig och tacka henne så mycket med! ;) Du lyste upp min dag och det värmde verkligen! *kraaaaaaaaam*

  SvaraRadera
 4. Gunilla|uniquelyme18 augusti 2008 21:51

  Oh, hade glömt att kolla ditt svar, men kom ihåg nu när maken snackade om någon eve-grej. Han heter Evil Neal (jag som kom på namnet för jag tyckte det såg ut som en ond variant av min ena svåger) Är Techlord din irl-make?

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥