lördag 2 augusti 2008

Long time, no blogging...

...men nu är jag tillbaka! :)

Det har varit fullt upp här med besökare och pyssel och sol och bad och god mat och firande av en 60-åring och allt möjligt annat. Nu tror jag dock att det lugnar ner sig lite grann och jag kan få tid att uppdatera bloggen med en MASSA kort som jag har knåpat ihop när Annika varit här, under lilla pysselträffen med Elina, Heila och StinaD och senast igår när Babsan var här och pysslade med mig.

Vilken tur jag har som har såna härliga, underbara pysselvänner - ni kan ju bara tänka er hur mycket inspiration som har flööööödat här! :D

Återkommer när scannern har gått varm! ;)

1 kommentar:

 1. Vad mysigt med pysselkompisträffar!!

  Jag hade ju hoppats på att hinna åka till Sthlm och pyssla med dig också, men lilla mamma ska flytta snart och innan dess totalrenovera den nya lägenheten (tidsoptimist!) - och hon är så stressad så hon börjar få panik. Vi är hemma hos henne nu. Hense åker snart tillbaka, men jag har just bestämt mig för att stanna här en vecka till och hjälpa. Det är jobbigt att flytta när man är ensam (jag vet!).

  Vi får se, jag kanske kan kika förbi Sthlm sista semesterveckan...jag hör av mig i så fall! Annars ses vi väl på DrA's bröllop? ;)
  Längtar efter dig!

  SUPERFINA kort du har gjort på sistone! Henseboy kikade med, och han tyckte också att de var jättefina (han brukar sällan komma med positiva kommentarer, så ta det som en stor komplimang)! :)

  PUSS å KRAM!

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥