lördag 8 november 2008

Kvällspyssel

När Kajsa somnade så tidigt så fick jag fart och har verkligen pysslat - hör och häpna! - ikväll. Ett kort (som syns i det föregående inlägget) och en LO har det blivit. LO:n kan jag inte fota nu, utan den får vänta in dagsljuset imorgon. Sen kan ni få se den. Såklart har jag surfat runt en del också, men det var väl inget nytt under solen alls. ;)

Började fundera över alla kort jag har gjort den senaste tiden - en del gör man ju för speciella tillfällen; som födelsedagar, fars dag, jul osv., men vad gör man med resten? Vad gör ni med alla era kort? Gör ni bara kort som ni planerar att skicka, säljer ni "överblivna" kort, ligger de och samlar damm eller ramar ni in dem? Flera av de kort jag har liggandes har jag ju egentligen haft en eller annan go' vän i åtanke när jag gjorde dem, men jag är ruskigt dålig på att få iväg dem. Man kanske skulle göra ett ryck. Det finns så många goa vänner man skulle vilja skriva en rad till egentligen...

Morgondagen bjuder förhoppningsvis på lite mer pyssel, förutom mys med familjen såklart. Måste också köra in nya dammsugaren lite och kanske få klart det sista i pysselrummet? Sparka mig i ändan, nån!

Nu är det nog sovdags ändå - har börjat känna av en öm hals, så jag ska ta mig en hutt Echinacea-brus innan jag kryper i säng med Stieg Larsson och maken. ;)

Gonatt på er!
♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

 1. *spark*

  Hehe! Jadu, jag är nog lite som du vad det där med korten angår...många är "bra att ha"-kort, andra var tänkta till speciella vänner....men alla ligger de och trängs och gottar sig i en låda här. ;)

  PUSS!

  SvaraRadera
 2. Jaaa... Jag gör knappt kort längre om de inte ska till någon speciell. Har en låda full med såna där "bra att ha", men de skickar jag ju aldrig iväg.. För sen när jag vill skicka nåt till någon speciall gör jag ändå ett kort speciellt till den... :)

  SvaraRadera
 3. *sparkar litegranna på enligt uppmaning*

  KOrt... Jag försöker sälja överflödet. Det går inget vidare - men jag får cred för att jag försöker, va?! ;)

  SvaraRadera
 4. Oftast gör jag bara kort som jag själv har användning för eller som jag får beställningar på. Har faktiskt lyckats skicka iväg hela min gamla samling av kort som blev liggande och nu samlar jag inte på hög längre. Har jag tokmycket pysselabstinens så scrappar jag istället får de alsterna vill jag ju behålla! :)

  Puss på dig sötnos!

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥