tisdag 10 mars 2009

Påskkort för Cards of Maria

Idag har jag pysslat ihop ett påskkort som nu finns att beskåda i Cards of Marias blogg tillsammans med en massa andra fina alster från mina DT-kollegor - men såklart så får ni se det här också:

Photobucket

Ni som känner mig kan ju notera och häpna över att det faktiskt finns något LILA med på kortet! :O Jag använder mycket sällan lila, så det var ett udda infall från min sida.

Det mesta av materialet kan man köpa i Cards of Marias shop, och jag kan tala om att det finns massor med mumsiga blommor där, t.ex. Primas Belle Fleur, Petaloo och YouDo! Jag har, till detta kortet, använt en stämpel som heter Flower Power (liten) som jag stämplat med på samma mönstrade papper som bakgrunden, och sen klippt ut och satt på 3D-kuddar. Den stämpeln ser ju också ut lite som retropuncharna som var väldans poppis för ett tag sen.

Jag har också upptäckt ett stämpelalfa som finns i shopen - See & Stamp - som jag vill ha i lowercase. Tror att det var det alfabetet som jag såg Åsa leka med på KOMA-träffen häromsistens. Enkelt och snyggt, det gillar jag. Ska nog beställa det så snart jag har råd... ;)

Nu ska jag pyssla lite innan det är dags för sängen.

Todeloooo!

2 kommentarer:

  1. Vilket fiint påskkort, så totalfint det blev med blommorna så! Jag brukar normalt inte göra just påskkort men i år får det allt bli några stycken, har just fått hem de nya DF-stämplarna ju - och vem kan motstå dem?
    *kram* (och en stor till lillarumpis)

    SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥