tisdag 24 juni 2008

Pysselrummet

Det blev inget pysslande igår kväll, jag fastnade i stället att titta på Stargate Atlantis med maken och Stu. Jag höll på att somna mitt i ett avsnitt, så jag gick och lade mig kring midnatt, medan gubarna fortsatte kolla. Jag har ingen aning om när de gick och lade sig, jag var helt utslagen!

Ett av skälen till att det inte blev något pysslat igår torde vara att jag inte fått klart i pysselrummet. Jag har ju gjort en sjuhelvetes rensning och har slängt en massa bråte, och nu är det organiseringen kvar. Eftersom vi ännu inte varit iväg till IKEA för att inhandla förvaringsprylar till mig, har jag inte kunnat göra så mycket åt röran. Allt ligger för närvarande inknökat i mina tre Billybokhyllor, och jag har ingen ordning på någonting, förutom cardstocken i mappvagnen då. Skulle väl vara det enda.

Dagens utflykt kommer dock att bli till IKEA, så jag hoppas att jag får ordning på allt ikväll! Det är Davids tur att natta lilltjejen, så jag kommer att kunna kavla upp ärmarna och sätta igång! Yey! Det ska bli så kul att fixa i ordning!!!


Så här såg det ut innan jag började röja:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jag måste hålla med Stu i detta fallet - han sa:
"It's not a hobby anymore - it's an obsession"
Är det någon som förstår vad han menar...? *flinar*

3 kommentarer:

 1. Hur menar han nu? jag fattar inget *fnissar och klappar på mina thickers här*

  SvaraRadera
 2. Det blir spännande att se hur det blir sen :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Haha! Klockren kommentar! Fast nästan obehagligt när folk sätter ord på ens laster sådär....*lever i lycklig förnekan*

  Jaaa mera Tettiz-alster! Pyssla duktigt! *längtar*

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥