onsdag 14 januari 2009

I England!!!

Halloj allihopa!

Nu kan jag berätta att jag är hos DrAnnika i England och hälsar på - det var en surprise visit, då jag och hennes make hade smusslat lite och planerat. DOCK är vår käre doktor en väldigt nyfiken och frågvis person, som dessutom har lite innanför pannbenet; så hon hade såklart redan misstänkt att jag var på väg att hälsa på. Hon blev nog inte desto mindre glad och överraskad för det, och jag är nöjd med vår lilla surprise ändå!

Efter att Adam kommit och hämtat mig på flygplatsen i Birmingham åkte vi hem till deras hus i Coventry, och när jag hade lastat ur mina pysselsaker i matrummet - som vi nu har som pysselrum - så åkte vi iväg till den närbelägna Fish and Chips-butiken och handlade med oss mat hem. Underbart gott - en av de saker jag saknar med England är just en bra fish and chips! Husets två katter, Mozart och Wagner, fick jag dela med mig av min fisk till, så nu tror jag att jag är godkänd gäst här. ;)

Pysslet är alltså uppackat här, vi har spridit ut oss över hela matsalsbordet, och allt är upplagt för en härligt lååång pysselhelg tillsammans! Vi har börjat med tråkgörat, dvs. montera stämplar. Annika hade en hel bunt med omonterade stämpelark, och jag hade ett med mig också, så vi tyckte att vi kunde göra undan det först, för att sen få göra det roliga - PYSSLA! Eller hur?! :)

Men - fear not, my friends - jag har med mig kamera, laddare, överföringskabel och i datorn finns bildbehandlingsprogram (tack, käre make!), så jag kommer att uppdatera er med det pyssel som blir gjort här. I alla fall det som får visas på en gång - resten får ni kika in i Brunkullans eller Cards of Marias blogg för att beskåda.

Nu ska jag slå ihop datorn för en stund och ägna mig åt det underbara pysslet!

Puss å kram!
/Jeanette

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får det trevligt tillsammans och mycket gjort :)

  SvaraRadera
 2. Ja, fy - den förbubblade människan var dig på spåren! Jag försökte distrahera henne, men hon är ju rena Sherlock!! *ler*
  I so wish I was there with you.

  Pysseldejt via msn, kanske...?

  Krama varann från mig, ok?

  SvaraRadera
 3. * sjukt avundsjuk *

  Vad underbart! Ha det så jättekul! Kram på er båda två! :)

  SvaraRadera
 4. Ha det så bra i England, vännen! Puss & kram Nina

  SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥