fredag 16 januari 2009

Shoppingtur

Idag har Annika varit iväg till skolan på förmiddagen, medan jag tog en lång sovmorgon. Det var inte dumt kan jag tala om! ;D När Annika kom hem vid 12-tiden drog vi iväg till den lokala pysselaffären och shoppade lite - jag fick med mig skärblad till min Fiskars skärmaskin, ett BG paper pad 6x6 Granola *yumyum*, en embossingfolder till Cuttlebuggen (Distressed Stripes) och ett blingigt minipris till Peterlina.

Sen åkte vi ner på stan och åt lunch på Unlucky Fried Kitten, eller Kentucky Fried Chicken, som de flesta kanske kallar stället. Gott var det i alla fall och det var nog tur att vi nog var de enda som kunde svenska där vi satt, för vi pratade om matporr och diverse kanske inte så rumsrena saker. ;D Annika köpte en del saker på rea (det var rea tamigfan överallt), bland annat en superläcker festklänning för £40 och ett par vinterstövlar för £50 (hade kostat £80!). Själv köpte jag en ny liten söt plånbok i beige brunprickigt manchestertyg och en stor, härlig handväska - ajj lavv it! :D Kolla bara vad läcker den är:

Photobucket

Nu är det tepaus och lite småpyssel, sen ska vi åka och handla och Annika har en tid hos doktorn, och ikväll blir det middag hemma och sen puben! Yes, jag ska få gå på puben och dricka öööööl!!! *yey*

Nä, nu väntar grungeboarden här - better get to it, liksom! ;)

På återskrivande!
/Jeanette

8 kommentarer:

  1. Jag är KÄÄÄÄÄÄÄÄR!!

    SvaraRadera
  2. Åååå, vilken härlig tjejhelg ni verkar ha! Jag vill också ha sovmorgon, shoppa, äta onyttigt och prata matporr (eh... eller vill jag det?!)

    Pussa Annika från mig!

    Kram Carolina

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken mysig dag ni verkar ha haft! Den där väskan bara stod det ju Tettiz på!! Bra köp!!

    SvaraRadera
  4. Jag döööör av avund, väskan är ju hur snygg som helst (säger hon som är en sann väskoman)!

    SvaraRadera
  5. Men guuuuuuuuud så läcker väska! *dregglar okontrollerat*

    SvaraRadera
  6. Åh! Vilken ljuvlig väska. Dupersnygg. Jag hoppas att du & Annika har det riktigt härligt.

    SvaraRadera
  7. Jösses vilken underbar väska!!!!

    SvaraRadera
  8. KNASIGA, underbara, galna, söta, älskade ni...!! TAAAAAACK för födelsedagspresenterna! Nu kan jag verkligen öva mig på "att vara tantig" i tid. PUSS!!

    SvaraRadera

Thank you for visiting my blog - I really appreciate all your comments! ♥